Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldségraguval töltött pöfeteg (glutén- és laktózmentes)

60 perc
egyszerű
olcsó
2 adag

Elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, és olajban kisütjük.
  2. Amíg a burgonya sül, apróra vágjuk a hagymát, és egy kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombák kivájt, feldarabolt belsejét, a nagylyukú reszelőn lereszelt répát, a karikára vágott savanyú uborkát, és a legvégén a felszeletelt fokhagymát is. A zöldségekre öntjük a szójatejszínt, és ha szükséges, némi vizet is, majd megfűszerezzük.
  3. Amikor már majdnem készre főtt a ragu, a kivájt gombákba kanalazzuk. A gombákat tepsibe állítjuk, öntjünk alájuk egy kevés vizet. Forró sütőben lefedve pároljuk őket kb. negyed óráig, majd pár percig fólia nélkül, hogy a tetejük megpiruljon. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss