Elkészítés: Az apróra vágott csirkemelleket a felforrósított olajban elősütjük. Belekeverjük a fokhagymát és a hagymát, meghintjük a mokkáskanálnyi sóval, rövid ideig együtt dinszteljük. A vékony csíkokra vágott többi zöldséget is hozzáadjuk, hozzákeverjük a paradicsompürét, felöntjük a borral, majd a húslevessel. A leveshez hozzáadjuk a fűszereket, majd tíz percig kis lángon főzzük. Ezután forrásig hevítjük, hozzáadjuk a levestésztát, melynek típusától függően még pár percig főzzük a zöldséglevest. Végül utánízesítjük szükség szerint sóval, borssal és az apróra vágott petrezselyem zöldjével, és sajttal megszórva, forrón feladjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre