Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldségleves rántott csirkecomb elé

60 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A csontokat a bőrökkel alaposan megmossuk, és feltesszük annyi sós vízben főni, amennyi bőven ellepi. Belefőzzük a fokhagymákat is. Ha megfőtt, leszűrjük.

2.) A vékonyan felszeletelt sárga- és fehérrépát pici olajon megdinszteljük, majd 10 percig főzzük a csontlében.

3.) 1 tojásból, 1 evőkanál étolajból és 3 evőkanál lisztből nokedlit szaggatunk a levesbe.

4.) Legvégén beletesszük a zöldborsót, fehérborssal és csipetnyi cukorral ízesítjük. Ha kész, rászórjuk az apróra vágott petrezselymet. A combokból rántott húst sütünk.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek

Friss