Elkészítés: A megtisztított zöldségeket felkockázom, és az olajon megforgatva, ételízesítővel megszórva lefedem, és hagyom párolódni.
Amikor már majdnem megpuhultak, megszórom a őrölt fehérborssal, majd felengedem annyi vízzel, hogy leves legyen belőle. Szórok még rá ételízesítőt vagy beledobok 1 leveskockát, és megvárom, míg felfő.
Közben az 1 tojást felverem villával, teszek bele kicsi sót és annyi grízt, hogy szaggatható, de ne túl kemény galuskák legyenek majd belőle.
Kanállal beleszaggatom a levesbe, és pár percig hagyom, hogy együtt gyöngyözzön az egész, majd végül megszórom a vágott petrezselyemzölddel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre