Elkészítés: A zöldségalaplevet felforraljuk, hozzáadunk egy kevés ecetet, és a tojásokból egyenként buggyantott tojást készítünk Ehhez habverővel örvényt kavarunk a levesbe, az örvénybe óvatosan beleengedjük a tojást, 2 perc múlva szűrőkanállal kiemeljük, hideg vízbe rakjuk. A levest átszűrjük.
Kevés olajon megpirítjuk a zöldségeket, meghintjük az édesköménnyel, felöntjük a levessel, és lassan puhára főzzük. Kevés szójaszósszal ízesítjük.
A tojásokkal tálaljuk. Kínálhatunk hozzá tejfölt, joghurtot, ecetet vagy citromlevet.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre