Előkészítés: A pulykamellet megmossuk, megtörölgetjük, és kis kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk és felszeleteljük. A paprikát és a petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. Egy nagy, tűzálló formát kikenünk olajjal.
Elkészítés: A tésztát 5 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük, és alaposan lecsöpögtetjük. Hozzákeverjük a gombát és a borsót. A húst forró olajban 7 percig pirítjuk, néha megkeverjük. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a paprikát, és további 3 percig pároljuk, majd hozzákeverjük a tésztához. A tejföllel összedolgozzuk a petrezselymet és a sajtot, hozzáadjuk a tésztához, sóval, borssal ízesítjük, majd a formába öntjük. A hideg sütőbe tesszük, és 200 fokon kb. 45 percig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre