Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges-tejfölös karfiolleves

40 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A karfiolleves elkészítéséhez a karfiolt rózsáira szedjük. A zöldségeket meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk.
  2. A zöldségeket forró olajon kicsit megpároljuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a pirospaprikát, felöntjük az alaplével, sóval, borssal fűszerezzük, majd beletesszük a karfiolrózsákat.
  3. Amikor megpuhultak a zöldségek, a levest behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel, 1 perc alatt újra felforraljuk, és tálaljuk.

    Nézd meg videón, hogy készül a zöldséges-tejfölös karfiolleves:

Ezek is érdekelhetnek

Friss