Elkészítés: Egy csirkemellet apróra felvágjuk (a csontját is), majd kevés olajon megpároljuk, megszórjuk ételízesítővel, őrölt borssal, zúzott fokhagymával, és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje.
Beleszórjuk az előre megtisztított és felkarikázott zellert, sárgarépát, petrezselymet, karalábét, felkockázott krumplit, az egész vöröshagymát, és hagyjuk főni.
Mikor már a csirkehús puhulni kezd, beletesszük a lébe a borsót, a karfiolt, a brokkolit, a paprikát, a paradicsomot, az összeaprózott zeller- és petrezselyemzöldet, a rizst. Ha kell még, sózzuk, összeforraljuk, hozzáöntjük a tejet, újból összeforraljuk, majd forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!