Előkészítés: A zöldségeket értelemszerűen megmossuk, megtisztítjuk, leszűrjük. A burgonyát apró kockákra, a cikória leveleit vékony csíkokra, a gombát apróbb darabokra vágjuk. A hagymát apróra, a répát, a paprikát vékony szeletekre, a citromfüvet finomra vágjuk. A fokhagymát átnyomjuk. A húst megmossuk, és vékony szeletekre metéljük.
Elkészítés: A tejben felforraljuk a kókuszreszeléket, és kb. 5 percig főzzük. Felforrósítunk 2 evőkanál olajat, és megpirítjuk benne az erős paprikát, a citromfüvet, a fokhagymát és megszórjuk gyömbérporral. Hozzákeverjük a cukrot, a curryt, a kurkumát, és a szójaszószt. Végül ráöntjük a tejes kókuszreszeléket és felforraljuk. Kisebb serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, megpirítjuk benne a gombát, kivesszük, és a krumplival, a cikóriával, a hagymával, a répával, a bébikukoricával együtt a kókuszos masszához adjuk. Kb. 15 perc alatt megfőzzük. Abban a serpenyőben, amiben a gomba sült megsütjük a húst, és a kész zöldséges masszához keverjük. Bazmati rizst és szójaszószt kínáljunk hozzá.