Elkészítés: Az olajon megpirítjuk a felkarikázott póréhagymát, a kicsumázott és felkockázott paprikákat, a felkockázott cukkínit, majd félretesszük őket hűlni. Elkészítjük a KNORR Sajtszósz Rafinériát a tasak utasításai szerint. A tojásokat lazán felverjük, sózzuk, borsozzuk, a fűszerkeverékkel ízesítjük, és hozzákeverjük a langyos zöldségeket. Ezt a keveréket egy kivajazott, kilisztezett jénaiba kanalazzuk. Forró sütőben 10 percig majd a Sajtszószt ráöntve még körülbelül 15 percig sütjük. Felszeletelve, reszelt sajttal meghintve tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre