A töltelékhez a sárgarépát, a burgonyát és a gyömbért meghámozzuk, a többi zöldséget megtisztítjuk, a csírát leöblítjük. A sárgarépát, a szárzellert és a pórét vékony csíkokra metéljük, a burgonyát apróra kockázzuk, a káposzta leveleit a torzsa eltávolítása után kis darabokra tépjük vagy vágjuk. A gyömbért és a fokhagymát finomra aprítjuk, a tofut felkockázzuk.
Az előkészített zöldségeket a wokban vagy mély serpenyőben felhevített olajon hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a citromlét, a szójaszószt és a cseresznyepaprika-krémet, majd rövid hűtés után beleforgatjuk a tofukockát. Az egészet áttesszük egy tálba, és némi sóval, borssal, cukorral, valamint finomra aprított korianderrel pikánsra ízesítjük.
A réteslapokat egy tiszta konyharuhán vagy abroszon széthajtjuk, és a széleket olajjal megkenjük. (Esetleg a közepüket olajjal megcsepegtetjük, hogy jobban fogják a tölteléket.)
Ezután a lapokat egymásra helyezzük, és lazán elosztjuk rajtuk a zöldséges keveréket. Az oldalsó széleket ráhajtjuk, majd a rétest a konyharuha segítségével feltekerjük, és az illesztéssel lefelé átemeljük egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
Végül a tetejét is megkenjük egy kevés olajjal, és a 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.