hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges pulykatál

MME MME
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst megmossuk, lábosba tesszük, a meghámozott hagymával, a borsszemekkel és egy kevés sóval. Egy kevés vizet öntünk hozzá, lefedjük, és puhára főzzük a húst.
  2. Az újhagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és megfonnyasztjuk a felforrósított vajon. Meghintjük a liszttel, és világos színűre pirítjuk. Ezután rászűrjük a hús főzőlevét, simára keverjük, és felforraljuk.
  3. Hozzáadjuk a zöldborsót meg a kukoricát, majd még néhány percig forraljuk. Végül leszűrjük a répát, és ezt is a többihez adjuk, a falatnyi darabokra tépkedett hússal együtt. Sózzuk, borsozzuk, majd forralunk egyet az egészen, és tálalunk.

    KÖNNYŰ ÉTELEK PULYKAHÚSSAL >>> 

    ISTENI FOGÁSOK PULYKAMELLBŐL - A LEGJOBB RECEPTEK EGY HELYEN! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss