Elkészítés: 1.) A húst kiklopfoljuk, és fokhagymás fűszersóval besózzuk, a májat nagyob darabokra vágjuk.
2.) A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, felkarikázzuk.
3.) Egy tepsit olívaolajjal kikenünk, majd rétegesen rátesszük a hozzávalókat: alulra 5 pulykaszeletet, a zöldségek felét - tetszőleges sorrendben, majd a májakat, aztán megint zöldség, és a végén az utolsó 5 szelet jön felülre. Közben sózzuk, grillfűszerrel, majorannával, rozmaringgal fűszerezzük az egészet.
4.) A legfelső hússzeleteket vékonyan megkenjük olajjal, majd fóliával lefedve, kb. 210 fokon 1 óra alatt készre sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre