Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges pulykaragu tésztával

45 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 kg pulykacomb
  • 20 dkg zöldborsó
  • 20 dkg gomba
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • kevés olaj
  • 1 teáskanál pirospaprika
  • bors
  • őrölt kömény
  • 1 pörköltkocka
  • 2 evőkanál tejföl
  • kevés liszt
  • A körethez:
  • 50 dkg tészta

Elkészítés

Elkészítés: A pulykacombot kicsontozzuk, megmossuk és felkockázzuk.
A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és egy kevés olajon megdinszteljük, megszórjuk pirospaprikával, rárakjuk a húst, és fehéredésig sütjük, majd öntünk rá annyi vizet, amennyi ellepi.

Ha a hús félig megfőtt, belerakjuk a zöldborsót és a megtisztított gombát, készre főzzük. Majd behabarjuk a liszt és a tejföl keverékével.

A tésztát sós vízben kifőzzük, és a raguval tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss