hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges pulykaragu II.

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst kockára vágom. A zöldségféléket (vöröshagyma, fokhagyma, zöldpaprika, paradicsom) apróra kockázom.

A zsiradékot felhevítem, és először a kockára vágott pulykahúst a felaprított vöröshagymával fedő alatt, kevergetés mellett párolom. Majd hozzáadom az apró kockára vágott zöldségféléket (fokhagyma, zöldpaprika, paradicsom), a zöldborsót kivéve. Hozzáadom a fűszereket (morzsolt majoránnát, morzsolt kakukkfüvet, őrölt köményt, ízlés szerint a sót, borsot, a tört pirospaprikát és a babérleveleket) és ezekkel együtt fedő alatt félig puhára párolom. Ezután adom hozzá a zöldborsót, és készre főzöm. A végén a babérleveleket kiszedem.

Ha kevés tejföllel megöntözöm, még finomabb lesz. Párolt rizst adok hozzá, és petrezselyemlevélkékkel díszítem.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss