Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges marhatokány

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Mustár

Elkészítés

  1. A marhahúst vékony csíkokra vágjuk, és az olajjal összekeverve hideg helyen egy napig állni hagyjuk.
  2. Ezután a legnagyobb hőmérsékleten 12–14 percig pároljuk, majd a megtisztított, karikára vágott fokhagymát, sárgarépát, fehérrépát, zöldpaprikát és paradicsomot ráhalmozzuk, sóval, borssal, illetve a fűszerpaprikával meghintjük.
  3. A mustárt rácsöpögtetjük, a babérleveleket ráfektetjük. Lefedve 20–22 percig pároljuk, majd 10 percig állni hagyjuk, csak azután tálaljuk. 

Megjegyzés

Barna Jánosné receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss