Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A hagymát hajszálvékonyan felkarikázzuk, a cukkínit hámozatlanul apró kockákra vágjuk, a sárgarépát felkarikázzuk.
Elkészítés: Az olívaolajban megfonnyasztjuk a hagymát és az áttört fokhagymát. Rádobjuk a felaprózott zöldségeket és a zöldborsót, néhány percig erős tűzön átforgatjuk, majd felöntjük a húslevessel. Felforraljuk, lefedjük, és szelíd forralással 15 percig főzzük. Eztán beleszórjuk a rizst, és további 20 percig, puhára főzzük. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük a vajat és a reszelt sajtot, jócskán frissen őrölt borsot, végül ízlés szerint utánasózzuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre