Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges kuszkusz rántott csirkemellel

30 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellet gyengéden kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, majd a szokásos módon be panírozzuk (lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk). Forró olajban aranybarnára sütjük mindet, majd papírtörlőre szedjük.
  2. A kuszkuszt egy tálba öntjük, megsózzuk, majd felöntjük 4 dl forró vízzel. Megkeverjük, letakarjuk, és hagyjuk hogy magába szívja a vizet.
  3. A répát, a paprikákat és újhagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk, majd egy kevés olívaolajon megpároljuk úgy, hogy roppanósak maradjanak a zöldségek. Ezután összekeverjük a megpuhult kuszkusszal, és a rántott csirkével tálaljuk.

Megjegyzés

Számomra a kuszkusz egy új felfedezés, most próbáltam ki először, de nagyon ízlett. Egy könnyed, finom köret, és nagyon változatosan elkészíthető. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss