Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges húsrolád

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
4 adag

Elkészítés

Elkészítés: A kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd állni hagyjuk.

A kelkáposztalevelet és az egészben hagyott zöldbabot forrásban lévő sós vízben 5 percig főzzük, leöntjük róla a vizet, és hagyjuk szikkadni.

A répát durvára lereszeljük, hozzákeverjük a lisztet, a sajtot, a tojás sárgáját, fűszerezzük sóval, borssal és őrölt szerecsendióval.

A húsra 1 káposztalevelet terítünk, majd
sonkaszeletet borítunk rá. Ezután megkenjük a sárgarépamasszával, a szélére néhány darab zöldbabot teszünk, majd feltekerjük, és összetűzzük hústűvel.

A serpenyőbe helyezett roládokat forró olajban hirtelen kisütjük, majd megszórjuk kakukkfűvel, fehérbort öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk, végül pirosra sütjük.

Sült burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss