Elkészítés: A darált húst elkeverjük a fűszerekkel, a tojással, az áttört fokhagymával és a beáztatott, majd kinyomkodott kenyérrel. (Ha túl lágy lenne, tehetünk hozzá zsemlemorzsát.) Ezt követően hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát és zöldborsót, és jól összedolgozzuk.
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, picit sózzuk, enyhén kiklopfoljuk, majd közepére fasírtot teszünk, és óvatosan feltekerjük. Egy tepsibe egymás mellé helyezzük a tekercseket, kevés olajjal meglocsoljuk, pici vizet öntünk alá, majd alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Ezt követően a fóliát eltávolítjuk, és kb. 10-15 percig tovább sütjük.
Párolt rizzsel, burgonyapürével, párolt zöldségekkel vagy salátával tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre