A húst megmossuk, felkockázzuk. Ezután megpirítjuk a felforrósított olajon. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, a borsót, a leszűrt és lecsepegtetett kukoricát, valamint a felaprított bazsalikomot. Sózzuk és borsozzuk, majd pároljuk, amíg a csirke megpuhul.
A réteslapokat kiterítjük, aztán megkenjük mindegyiket az olvasztott vajjal. A 2 tekercshez egymásra rétegezünk 3-3 lapot, majd szétosztjuk rajtuk a csirkés ragut. Ezután feltekerjük a réteseket, majd mindkét rudat 8-8 szeletre vágjuk.
Egy kivajazott tűzálló tálba állítva elrendezzük a szeleteket, végül pedig megsütjük a tekercseket 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt. Forrón tálaljuk, paradicsommártás tökéletesen illik hozzá.