Elkészítés: A húst apró kockákra, a hagymákat finomra aprítom. A zellert és sárgarépát durvára reszelem.
A vöröshagymát felhevített zsiradékban üvegesre pirítom, belepirítom a reszelt zöldségeket, a paradicsompürét, majd a húst a fokhagymával fehéredésig pirítom benne. Fűszerezem a hozzávalókkal, ráöntöm a bort, és elkezdem lassú tűzön párolni. Az elpárolgott folyadékot apánként húslevessel pótolom.
Főzés közben a chilit finomra aprítom, beleadom a raguba, és cukorral ízesítem.
A spagettit az utasítás szerint sós, forró vízben kifőzöm, leszűröm, és kevés olajjal összekeverem.
Tálaláskor a spagettit tányérra szedem, közepére halmozom a ragut, és megszórom kevés parmezánnal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre