Elkészítés: Összegyúrjuk a tészta hozzávalóit annyi vízzel, hogy elváljon az edény falától, és jól formálható állagú legyen, majd félretesszük fél órára. Miközben a tészta pihen, megfőzzük a zöldségkeveréket, és kevés olajon megpirítjk a kockára vágott sonkát. Kihűtjük a zölséget és a sonkát is, majd összekeverjük a tejföllel. A tésztát 8 részre osztjuk, és egyenkét kinyújtjuk papírlap vékonyságúra, megtöltjük a zöldségkeverékkel, megszórjuk reszelt sajttal. Beborítjuk a tészta másik felével, a szélét lezárjuk, és villával lenyomkodjuk. Előmelegített sütőben 15-20 perc alatt pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre