Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges bárányragu fokhagymás burgonyapürével

MME MME
4/5
75 perc
rafinált
költséges
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: # Serpenyőben, olajon a birkát sütni kezdem, míg minden oldala barna lesz, 5 perc. Ezután külön tálba szedem.

# Ugyanebbe a serpenyőbe még olajat öntve az összes zöldséget (kivéve paradicsom) puhára párolom, 8-10 perc alatt, majd hozzáadom a paradicsomszószt és a bort.

# Visszateszem a birkát, a paradicsommal, a húslevessel, a rozmaringgal és a babérlevéllel ízesítem. Majd lefedve a hús elkészültéig főzöm.

# A krumplit megfőzöm, összetöröm. Olvasztott margarinon a hagymákat megpárolom, és hozzáadom a tyúkhúslevessel és a tejföllel együtt, simára keverem.

Ezek is érdekelhetnek