A kaliforniai paprikákat, hagymát nagyobb darabokra vágjuk. A gombát és fokhagymát egyben hagyjuk. Egy tepsibe tesszük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk, chili pehellyel ízlés szerint fűszerezzük, olívaolajjal meglocsoljuk és az egészet összeforgatjuk. Előmelegített sütőben 200 fokon, kb. 45-50 percig sütjük.
A palacsinta tésztához a kimért hozzávalókat, a lisztet, a tojásokat, a tejet, sót, borsot és a tárkonyt egy tálban összekeverjük és forró olajon serpenyőben kisütjük a palacsintákat.
Egy fél lilahagymát és egy gerezd fokhagymát összevágunk, olívaolajon pár percig pirítjuk, majd felöntjük a halszósszal. Körülbelül 10 perc után belefektetjük a garnélákat. Amikor elérték a rózsaszínes színt hozzáöntjük a tejszínt is. Sózzuk, borsozzuk, friss aprított petrezselyemmel fűszerezzük, összekeverjük és kb. 10 perc alatt besűrítjük.
A sült zöldségeket összevágjuk, a palacsintát megtöltjük vele, szorosan feltekerjük. Tetszés szerint tálra helyezzük. Meglocsoljuk a garnélás mártással és melegen tálaljuk.