Elkészítés: A karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük.
A paradicsomot, a csípős paprikát, a lilahagymát és a póréhagymát szeleteke vágjuk.
A hússzeleteket tepsibe vagy jénaiba tesszük. Minden szelet karajra teszünk 2 karika paradicsomot, 2-3 szeletet a paprikából, 2 karika lila- és póréhagymát, 1 szelet gépsonkát. Az egészet betakarjuk a sajtszelettel.
Sütőben vagy szendvicssütőben addig sütjük, míg a sajt szépen megpirul.
Köretnek párolt zöldséget készítettem. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre