Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük.
A csirkeszárnyakat megmossuk, majd sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olívaolajjal, és bedörzsöljük vele a szárnyakat.
A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a csirkeszárnyakat, majd kb. 1 deciliter vizet vagy bort öntünk alá, és alufóliával lefóliázzuk.
A tepsit sütőbe tesszük, és közepes lángon 35-40 percet sütjük. Levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük.
Köretnek a vele sült zöldségeket tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre