Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldségágyon sült csirkeszárnyak

75 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, nagyobb darabokra vágjuk. A karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük.

A csirkeszárnyakat megmossuk, majd sózzuk. A fűszereket elkeverjük az olívaolajjal, és bedörzsöljük vele a szárnyakat.

A zöldségeket egy tepsibe terítjük, rátesszük a csirkeszárnyakat, majd kb. 1 deciliter vizet vagy bort öntünk alá, és alufóliával lefóliázzuk.

A tepsit sütőbe tesszük, és közepes lángon 35-40 percet sütjük. Levesszük róla a fóliát és szép pirosra sütjük.

Köretnek a vele sült zöldségeket tálaltam. Jó étvágyat kívánok hozzá!

Megjegyzés

Egyszerű étel, ahol a munka javát a sütő végzi, és a zöldségeket ízlésünk szerint variálhatjuk. - kautz1009

Ezek is érdekelhetnek

Friss