Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött csirkemell

MME MME
60 perc
rafinált
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 4 db csirkemellfilé
  • 25 dkg tejszínes krém sajt
  • 1/2 csokor snidling
  • 1/2 csokor petrezselyem
  • 1-2 marék konyhakész bébispenót
  • 5 dkg liszt
  • 1 db tojás
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 2,5 dl olaj a sütéshez

Elkészítés

  1. A csirkemellfiléket megmossuk, szárazra töröljük, majd egy hegyes, hosszú pengéjű késsel hosszában felszúrjuk,hogy meg tudjuk tölteni.
  2. A krémsajtot simára keverjük a megtisztított, finomra vágott snidlinggel, petrezselyemmel és bébispenóttal. Megsózzuk kissé. A krémsajtot az előkészített filékbe töltjük.
  3. A töltött filéket megforgatjuk a lisztben, a felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában. Mindent ranyszínűre sütjük a felforrósított olajban, közepes lángon. Végül papírtörlőre szedve lecsepegtejük róluk a felesleges olajat. Rukolás burgonyapürével kínálhatjuk.

12 SAJTTAL TÖLTÖTT CSIRKEMELL, AMIT AZONNAL MEG AKARSZ ENNI >>> 

11 EGYSZERŰ ÉS VILLÁMGYORS RECEPT, HA VAN A FAGYASZTÓBAN EGY KILÓ CSIRKEMELL >>>

7 RECEPT CSIRKEMELLBŐL, AMIBŐL MINDENKI REPETÁZIK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss