Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres sajtkrémmel töltött csirkemell

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A zöldfűszeres sajtkrémmel töltött csirkemell elkészítéséhez a csirkemellfiléket megmossuk, szárazra töröljük, majd egy hegyes, hosszú pengéjű késsel hosszában felszúrjuk, hogy meg tudjuk tölteni.
  2. A krémsajtot simára keverjük a megtisztított, finomra vágott snidlinggel, petrezselyemmel és bébispenóttal. Megsózzuk kissé. A krémsajtot az előkészített filékbe töltjük.
  3. A töltött filéket megforgatjuk a lisztben, a felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában. Mindent aranyszínűre sütjük a felforrósított olajban, közepes lángon.
  4. Végül papírtörlőre szedve lecsepegtejük róluk a felesleges olajat. Rukkolás burgonyapürével kínálhatjuk. 

Ezek is érdekelhetnek