Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres rákkoktél

15 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A salátaleveleket megmossuk, majd leszárítjuk. A rákhús felét összekeverjük pár csepp Tabasco és Worchester szósszal. Folpackkal lefedve hűtőbe rakjuk.
  2. A rákhús másik felét összeforgatjuk a citromlével összekevert zöldfűszerekkel, majd hűtőbe rakjuk.
  3. A paradicsomszósz, a majonéz és a tejszín összekeverésével elkészítjük az öntetet, ízesítjük pár csepp szósszal, sózzuk, ízlés szerint.
  4. Elővesszük a hűtőből a kétféleképpen ízesített rákhúst, és mindkettőt meglocsoljuk az öntettel.
  5. Előveszünk egy üvegtálat, a salátalevelekel kibéleljük, és belekanalazzuk a rákhúst. Petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss