Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres harcsa párolt zöldséggel

45 perc
egyszerű
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A halat sóval, borsikafűvel, kakukkfűvel, lestyánnal, citromfűvel és babérlevéllel megfűszerezzük, a zöldséget felaprítjuk. A hagymát megtűzdeljük szegfűszeggel.

A párolóedényben elhelyezzük a halat, a zöldségeket, majd a tetejére a rizst és a szegfűszeges hagymát.

Miután elkészült, sárgabarack-csatnival tálaljuk.

Megjegyzés

A csatni elhagyható, de nagyon feldobja az ételt, ezért érdemes ezzel tálalni. Nem feltétlenül kell párológéppel készíteni, csak így kényelmesebb, illetve az illatok és ízek jobban kijönnek, ráadásul egészséges is. - Kalevipoeg

Ezek is érdekelhetnek