Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres csirkemell burgonyapürével

58 szavazat
60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A zöldfűszeres csirkemellhez a petrezselyem zöldjét, a metélőhagymát és a rozmaringot apróra vágjuk. Az étolajat egy tálba öntjük, hozzákeverjük az apróra vágott zöldfűszereket és 2 csipet sót.
  2. A csirkemellet megmossuk, felszeleteljük, majd az olajos pácba tesszük és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
  3. A pácolt csirkemellet teflonos bevonatú grill serpenyőben megsütjük.
  4. Köretnek burgonyapürét készítünk: a burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss