Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldfűszeres csirke póréágyon

MME MME
75 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A zöldfűszereket megmossuk, lerázzuk, finomra vágjuk, majd elkeverjük a mascarponéval. Sózzuk, borsozzuk. A csirkéket megmossuk, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal. A hasüregükbe tegyünk 1-1db leöblített rozmaringágat, majd megtöltjük a zöldfűszeres keverékkel.
  2. A póréhagymákat megtisztítjuk, megmossuk, majd kisebb darabokra vágjuk, és egy tepsibe tesszük. A póréágyra fektetjük a csirkéket a mellrésszel felfelé, majd felöntjük a borral és az alaplével.
  3. 170fokra elmelegí ett sütőbe toljuk, és a csirkéket puhára és ropogósra sütjük kb. 60 perc alatt. Közben a bor és az alaplé keverékével locsolgatjuk.

7 POFONEGYSZERŰ TEJFÖLÖS CSIRKE, AMIBŐL GARANTÁLT A REPETA>>> 

11 EGYSZERŰ ÉS VILLÁMGYORS RECEPT, HA VAN A FAGYASZTÓBAN EGY KILÓ CSIRKEMELL>>> 

9 EGYSZERŰ ÉS GYORS ÉTEL CSIRKEMELLBŐL, HA NINCS IDŐD FŐZNI>>> 

Megjegyzés

Recept és fotó: Fanny Konyha. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss