Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

14 egyszerű és finom recept zöldborsóval a levestől a palacsintáig

default user icon
MME
A zöldborsónak szezonja van: ilyenkor a legfinomabb, legzsengébb. A fele elfogy, mire mindent kifejtjük, mert nyersen, magában is isteni, édes és roppanós. A maradékot pedig nem csak levesnek vagy főzeléknek készíthetjük el: brassóiba, tésztához feltétnek és még palacsintatésztába keverve is isteni!

EGYSZERŰ MENTÁS ZÖLDBORSÓKRÉMLEVES >>>

BORSÓLEVES ÓRIÁSNOKEDLIVEL >>> 

ZÖLDBORSÓS BURGONYAKROKETT >>> 

ZÖLDBORSÓS PECSENYE >>> 

KÓKUSZOS-ZÖLDBORSÓS CSIRKE >>> 

ZÖLDBORSÓS CSIRKEMÁJ >>> 

ZÖLDBORSÓS RIZOTTÓ >>> 

PÁSZTORPITE PULYKÁVAL >>> 

VILLÁMGYORS CUKKINIS-ZÖLDBORSÓS SPAGETTI - EGYEDÉNYES RECEPT! >>> 

GYORS ZÖLDBORSÓS CSIRKEMELL >>> 

TEPSIS KRUMPLI ZÖLDBORSÓVAL >>> 

PULYKABRASSÓI ZÖLDBORSÓVAL >>> 

MÉG TÖBB ZÖLDBORSÓSÓ RECEPTET TALÁLSZ ITT >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss