Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós medvehagyma-krémleves

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A megtisztított újhagymát és a meghámozott burgonyát felkockázzuk, a fazékban felhevített vajon megpároljuk, majd felöntjük a borral, és a folyadékot szinte teljesen elfőzzük. Hozzáadjuk a borsót, felöntjük az alaplével, és sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük. Felforraljuk, és közepes tűzön, fedő alatt főzzük kb. 10 percig.
  2. A leszárazott, megmosott medvehagymát 2 levél kivételével durvára aprítjuk, majd a levessel együtt turmixgépben nagyon finomra pürésítjük. Végül a fazékban összemelegítjük a tejföllel, és sóval, borssal, szerecsendióval, valamint 1 csipet cukorral ízesítjük. A félretett medvehagymával díszítve tálaljuk.

    10+1 MEDVEHAGYMÁS LEVESRECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

    MEDVEHAGYMÁS FINOMSÁGOK LEVESTŐL A PALACSINTÁIG >>> 

    5 BOMBAJÓ TIPP KEDVENCÜNKHÖZ, A MEDVEHAGYMÁHOZ >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss