Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós-mascarponés tészta

15 perc
egyszerű
átlagos
2 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A forrásban lévő, enyhén sós vízbe először beletesszük a fagyasztott zöldborsót, majd megvárjuk, hogy újra felforrjon a víz. Amikor újra forr, hozzáadjuk a tésztát, és ízlés szerint puhára főzzük. Leszűrjük úgy, hogy maradjon egy kevés a főzővízből, majd a zöldborsós tésztát visszaöntjük az edénybe.
  2. Végül rákanalazzuk a mascarponét, sózzuk, megszórjuk őrölt borssal, hozzáadunk 2 evőkanál főzővizet, és alaposan összekeverjük. A tésztát tányérra szedjük, és rögtön tálaljuk.

RIZSES-ZÖLDBORSÓS HÚS>>> 

TEPSIS KRUMPLI ZÖLDBORSÓVAL>>> 

ZÖLDBORSÓS-TEJSZÍNES CSIRKECOMB>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss