Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsós-gombás karaj

MME MME
1
75 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket kiklopfoljuk, majd a lisztbe beleforgatjuk, és serpenyőben olajban megsütjük.

A hagymát apróra vágjuk, majd abban az olajban, amiben a lisztezett karajok sültek, megpirítjuk. A sonkát apróra vágjuk, a pirított hagymás olajban ezt is megpirítjuk, majd a zöldborsót és a gombát hozzáadjuk, és megdinszteljük őket. Petrezselyemmel, bazsalikommal, kakukkfűvel, sóval és borssal ízlés szerint ízesítjük.

Ha minden összetevő megpuhult, akkor tejszínnel felöntjük, és összeforraljuk őket.

A hússzeleteket kivajazott, tűzálló tálba helyezzük, majd az előbb készített tejszínes mártással beterítjük. Végül reszelt sajttal megszórjuk, és előmelegített sütőben kb. 180 fokon 40 percig sütjük.

Megjegyzés

A receptet dr.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss