Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tárkonyos csirkeragu leves (legényfogó leves)

45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A felhevített olajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a csirkemellet, és fehéredésig pirítjuk.
  2. Ezután rádobjuk a felkarikázott, illetve feldarabolt gyökérzöldséget, valamint a zöldborsót. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt addig pároljuk, amíg a hús félig megpuhul. Ekkor belekeverjük a megtisztított, feldarabolt gombát, felengedjük az alaplével, és a húst készre főzzük.
  3. A tejszínt elkeverjük a tejföllel, és behabarjuk vele a levest. Egy kevés tárkonnyal fűszerezve felforraljuk, majd levesszük a tűzről. Végül pár perc hűtés után a citromlével pikánsra ízesítjük.

TÁRKONYOS HÚSGOMBÓCLEVES, AMIBŐL BIZTOSAN REPETÁZOL >>> 

A 13 LEGFINOMABB TÁRKONYOS LEVES A CSIRKERAGUTÓL A HÚSGOMBÓCOSIG >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss