Zöldborsós burgonyakrokett

MME MME
30 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az előző napról maradt burgonyapürét a zöldborsóval együtt keverőtálba tesszük és hozzáadjuk a szétválasztott tojások sárgáját. Jól összekeverjük, és evőkanál segítségével kroketteket formázunk belőle.
  2. A kroketteket áthúzzuk az elkevert tojásfehérjéken és megforgatjuk a zsemlemorzsában, majd megismételjük a műveletet, hogy a panír vastagabb legyen.
  3. A kroketteket óvatosan a felhevített olajba engedjük és aranybarnára sütjük kb. 3 perc alatt. Végül konyhai papírtörlőn hagyjuk lecsepegni. 

MÉG TÖBB KÖRET >>> 

ISTENI BORSÓS RECEPTEK >>> 

6 KÖNNYEN ELKÉSZÍTHETŐ KÖRET A KRUMPLI ÉS A RIZS HELYETT >>> 

Megjegyzés

Ráérős hétvégén süsd meg a maradék pürét lepénynek, majd rakd meg vajon megfonnyasztott spenótlevéllel, valamint tükörtojással és kínáld villásreggelire! A lepény lekvárral vagy salátával is finom. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss