Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsópörkölt kolbásszal

30 perc
bonyolult
olcsó

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát megpucolom és leöblítem. Leitatom, majd apró kockákra vágom. A virslit vagy kolbászt felkarikázom.

A margarinból, a hagymából és a fűszerekből paprika nélkül pörköltalapot készítek. A pörköltalapon a zöldborsót megdinsztelem, szórok rá egy csipet lisztet, amivel tovább dinsztelem nagyon kevés ideig. Majd a pirospaprika rászórása után felengedem annyi vízzel hogy ellepje, beleteszem a felkarikázott kolbászt vagy virslit, és *zsírjára* főzöm.

Nokedlival vagy tarhonyával tálalom.

Megjegyzés

Ha nincs otthon virsli vagy főzőkolbász, akkor esetlegesen maradék pörköltet is hozzá szoktam keverni. - Papusmaci

Ezek is érdekelhetnek

Friss