Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldborsó-krémes palacsinta, virslivel töltve

90 perc
bonyolult
olcsó
Hozzávalók

Elkészítés

A palacsinta hozzávalóit összekeverjük úgy, hogy csomómentes legyen.
Rövid pihentetés után kisütjük.
Ezután a borsót enyhén sós vízben megfőzzük, majd összeturmixoljuk a vajjal, a tejföllel, sóval, borssal.

Sűrű kenhető krémnek kell lennie.
A palacsinta közepére rendezzük a borsókrémet, majd egy virslit is ráteszünk.
Aztán téglalap alakúra hajtjuk, és a hajtással lefelé kiolajozott tepsibe tesszük.

Tetejét megkenjük tejföllel, és sajtot reszelünk rá.
Közepesen meleg sütőben sütjük, amíg a sajt meg nem pirul.

Ezek is érdekelhetnek

Friss