Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, a kolbászt felkarikázzuk. A hagymát meghámozzuk, és karikára vágjuk. A zöldbabot megtisztítjuk, megmossuk, 2 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, a kolbászt aranyszínűre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzákeverjük a gombát és a zöldbabot, kevés vizet öntünk alá, és együtt pároljuk. Közben a leveskockát kevés forró vízben feloldjuk, és a raguhoz öntjük. Sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Hagyjuk összefőni, amíg a zöldbab megpuhul. Egytálételként vagy burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre