Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldbabgulyás III.

MME MME
60 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húsból paprikás-paradicsomos-hagymás alapon pörköltet készítünk, és nagyon rövid lére pároljuk.

A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós, gokhagymával ízesített vízben puhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük.

A pörköltet a tejföllel jól összeforraljuk, óvatosan belevegyítjük a zöldbabot, s néhány percig még együtt rotyogtatjuk. Ha szükséges, utána sózzuk.

Előmelegített mélyebb tálba szedjük, tetejét finomra vágott petrezselyemmel megszórjuk. Kínálhatunk tejfölt is hozzá.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek