Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedem, a cukkinit 1 cm-esre felkarikázom, és a zellerszárat is fél-1 cm-esre feldarabolom.
Forró margarinon megfuttatom a zöldségeket, és vizet öntök alá. Sóval, borssal ízesítem. Fedő alatt párolom, míg a brokkoli roppanósra puhul (kb. 10-15 perc). Majd fedő nélkül hagyom elpárologni a vizet, és egy kicsit megpirítom a zöldségeket.
A zöldségekhez camembert sajtot darabolok.
Külön elkészítem az öntetet. Tejfölt, natúr joghurtot, pici ecetet és olajat összekeverek, és fűszerezem. A salátát meglocsolom az öntettel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre