Előkészítés: A zöldfűszereket leöblítjük, szárazra rázzuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: A palacsintatésztához összekeverjük a lisztet, a tojásokkal, a tej felével, és sóval, borssal fűszerezzük. Hozzáadjuk a tej másik felét, a zöldfűszereket, és tovább keverjük. Egy kisebb serpenyőt kiolajozunk, közepes lángon felmelegítjük, és a szokásosnál kissé vastagabb palacsintákat készítünk. Megsütjük mindkét oldalát, óvatosan kiszedjük, és papírtörlőre tesszük. Addig folytatjuk, amíg a tészta elfogy (kb. 12 kis palacsintánk lesz). Háromszög alakúra hajtogatjuk, megszórjuk a reszelt sajttal és tálalhatjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre