Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra keverjük.
Hozzáadjuk a vizet, a kakaóport, a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet, végül a tojásfehérjék kemény habját.
A tésztamasszát 2 részre osztjuk, 25×39 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsiben 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a margarint a porcukorral és a rummal kikeverjük. 2 részre osztjuk, egyikbe a 35 dkg gesztenyemasszát keverjük, és az alsó lapra kenjük.
A vaníliás pudingport és a lisztet kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a többi tejet is hozzáadjuk, majd felfőzzük. Ha kihűlt, a margarinos krém másik feléhez adjuk. Rákenjük a gesztenyekrémre, és befedjük a másik lappal.
Porcukorral is megszórhatjuk, vagy csokival bevonjuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre