Elkészítés: A tésztához a tojást a cukorral habosra keverem, hozzáadom a szódabikarbónás lisztet és a tejfölt, jól kikeverem. 3 részre osztom: az elsőbe a kakaót, a másodikba a diót, a harmadikba a mákot keverem. Kikent, lisztezett tepsiben külön-külön megsütöm őket.
A krémhez a pudingport a tejjel megfőzöm, kihűtöm. A vajat a porcukorral, a citrom levével és héjával ízesítve habosra keverem, majd a pudinghoz adom. A lapokat megtöltöm a krémmel.
A csokimázhoz 5 evőkanál porcukrot 3 evőkanál forró vízzel, 2 evőkanál kakaóval és 5 dkg vajjal gőz felett felolvasztok, majd a sütemény tetejét bevonom vele.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre