Elkészítés: A kakaót, a porcukrot és a lisztet összekeverem és utána öntöm hozzá a tejet apránként, és csomómentesen elkeverem. Hozzáteszem a margarint, és gőz fölött sűrű péppé főzöm. A kekszeket egyenként megkenem, és összeragasztom. A maradék krémmel megkenem a tekercset. Néhány órai állás után ferdén szeletelem. Hűtőben tároljuk fóliában vagy folpackba csomagolva.
Málnás és citromos változatban is elkészíthető, méghozzá ugyanúgy, mint a csokis. A citromosnál utoljára teszem bele a citrom levét, hogy ne kapja össze a tejet. A margarin lehet egy kicsit kevesebb is, úgy is finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre