Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zalai erdésztokány - Mindmegette Villámverseny

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vöröshagymákat megpucoljuk, felkockázzuk, olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, fokhagymával, és rátesszük a felkockázott húst.
  2. Hozzáadjuk a felkockázott szalonnát, gombát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük. Felöntjük vízzel, és fedő alatt puhára pároljuk.
  3. Mielőtt teljesen megpuhul, beletesszük a felkarikázott kolbászt, virslit, uborkát és a mustárt.
  4. A zöldségeket sós vízben megfőzzük, leszűrjük, és a húshoz adjuk.
  5. A tejfölt kikeverjük a liszttel, ráöntjük a ragura, és még pár percig főzzük.

Ezek is érdekelhetnek