Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zabpelyhes morzsasüti

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
  • 30 dkg erdeigyümölcs-keverék (fagyasztott)
  • 10 dkg vaj + a tálhoz
  • 1 csomag vaníliás cukor
  • 1 tk őrölt fahéj
  • 15 dkg zabpehely
  • 10 dkg liszt
  • 6 dkg kristálycukor

Elkészítés

  1. A felengedett, lecsepegtetett erdei gyümölcsöket egy közepes méretű, kivajazott tűzálló tálba szórjuk, és meghintjük a vaníliás cukorral, és az őrölt fahéjjal.
  2. A zabpelyhet összeforgatjuk a liszttel, valamint a kristálycukorral, majd hozzáadjuk a megolvasztott vajat, és morzsás állagúra dolgozzuk.
  3. Kivajazott tepsiben elterítjük a gyümölcsöt. A gyümölcsökön elosztjuk a zabpelyhes morzsát, végül a 180 fokos sütőben 30 percig sütjük a süteményt. Egy kevés fahéjas porcukorral meghintve kínáljuk.

11 ISTENI ZABPELYHES SÜTI, AMIT A DIÉTÁZÓK IS EHETNEK >>> 

13 ISTENI MORZSASÜTI, AMIT NEM LEHET ELRONTANI! >>>

EZ TÖRTÉNIK A TESTEDDEL, HA MINDEN NAP ESZEL ZABKÁSÁT >>> 

11 RÉGI KEDVENC, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD ZABPEHELLYEL! >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss